Adress: Lingonvägen 20
155 31, Nykvarn
Kontakt: Håkan Tornesque
Telefon:
Fax:
Mobil: 070-5489000
E-post: hakan@heltsjuktbra.se
Hemsida: http://heltsjuktbra.se
Bransch: Reklam

Information
Heltsjuktbra.se är en del av Mister Max Group AB och arbetar med egna samt kunders varumärken. Vi jobbar med allt från strategier och planering till enstaka skyltar. Vi har telefontid mellan 18-21 måndag till torsdag för att kunna stödja småföretagare. Våra låga omkostnader gör att heltsjuktbra.se är ett prisvärt alternativ. Vi vill i första hand arbeta med företag i Nykvarn och Södertälje. Vi tar från början fram kostnadsfria offerter samt skissar på projektupplägg. Medlemmar i Nykvarns Företagareförening erhåller 10% rabatt. Vi bjuder alltid på 1 timmas konsultation där båda parter får möjligheten att diskutera samarbetsmöjligheter. Välkomna att boka tid via mail eller telefon. Håkan Tornesque sitter med i tre styrelser och är verksam som revisor i 9 olika verksamheter med en total omsättning på över 1,2 miljarder kronor. Håkan Tornesque tar gärna fler styrelseuppdrag i Nykvarn och Södertälje.