Adress: Lingonvägen 20
155 31, Nykvarn
Kontakt: Håkan Tornesque
Telefon:
Fax:
Mobil: 070-5489000
E-post: hakan@mistermaxgroup.com
Hemsida: http://mistermaxgroup.com/
Bransch: Reklam

Information
Mister Max Groupe arbetar med egna och kunders varumärken. Vi jobbar med allt från strategier och planering till enstaka skyltar. Vi har telefontid mellan 18-21 måndag till torsdag för att kunna stödja småföretagare. Våra låga omkostnader gör att Mister Max Group är ett prisvärt alternativ. Vi vill i första hand arbeta med företag i Nykvarn och Södertälje. Vi tar från början kostnadsfria offerter samt skissar på projektupplägg. Medlemmar i Nykvarns Företagareförening erhåller bra rabatterade priser. Mister Max är ett smeknamn för Håkan Tornesque från tidigt 80-tal. Mister Max var redan ett aktivt företag mellan 1988-1993 som i huvudsak designade tävlingsmotorcyklar i Europa och USA. Med namnet Mister Max Group vill vi öppna för andra verksamhetsområden de kommande åren. Vi bjuder alltid på 1 timmas konsultation där båda parter får möjligheten att diskutera samarbetsmöjligheter. Välkomna att boka tid via mail eller telefon.