Adress: Marsta 6 Bångstastugan
Kontakt: Ebba
Telefon: 070 7960764
Fax:
Mobil: 070 7960764
E-post: ebba.hornfelt@fasciaklinikerna.se
Hemsida: Home – Fasciaklinikerna (fasciaclinics.com)
Bransch: Friskvård och hälsa

Information

Ebbas Hand AB är Med i Fasciaklinikerna. Där jag bl.a. får löpande support och fortbildning. Jag ger kroppsbehandling, tips och stöd för att hjälpa människor att hålla kroppen i form och förebygga problem samt för att hjälpa de som har ont och vill bli bättre. En skonsam behandling baserad på den senaste forskningen om hur kroppen fungerar. Problem som jag behandlar är bl.a. ryggvärk, nackproblem, frozen shoulder, tennisarmbåge och löparknä. Jag jobbar med Swedish Fascia Vibes – en ny effektiv och skonsam fasciabehandling som ökar rörlighet och avslappning, förbättrar cirkulationen och ökar vätskeflödet.

.